camionette huren
 
Bestelwagen huren WEBA meubelen.
Winkels open op zon en feestdagen. Als klant, online of in de winkel, kan je bij WEBA steeds een bestelwagen huren om je aankopen zelf af te halen en te vervoeren naar je thuis. Razendsnel en spotgoedkoop: 4 per uur en 010, per kilometer, met een minimum van 10. Hoe reserveer je een bestelwagen?
huurauto
Huur een bestelwagen of vrachtwagen met chauffeur.
Wij hebben verschillende vrachtwagens ter beschikking die aangepast zijn aan de voorschriften voor ADR-transport. Deze kunt u huren met of zonder chauffeur. Bekijk ons wagenpark. Goed uitgeruste bestelwagen. Handig voor kleinere ladingen. Lees meer over Bestelwagen. Kleine distributievrachtwagen met hydraulische laadbrug en luchtvering.
Immo Marbella
OTTOKARS HUURWAGENS BESTELWAGEN EN BUSJES VERHUUR IN REGIO LIMBURG.
Bestelwagen, camionette, auto of busje huren in Limburg? De nieuwste wagens aan de laagste prijzen. Centrale ligging in Heusden-Zolder, makkelijk bereikbaar. Auto, bedrijfswagen, bestelwagen, verhuiswagen of busjes huren. Een volledige gamma. Voor u thuis geleverd: voor een beetje meer, doen wij veel meer.
Search Engine Advertising
cambio autodelen / carsharing Bestelwagen in het aanbod.
De bestelwagen kan afgehaald worden op standplaats Hendrika en valt onder prijsklasse 4 reserveren onder rubriek Van cargo. Opgelet, dergelijke bestelwagen is net iets langer, breder en hoger dan een gewone wagen. Gelieve daarmee rekening te houden technische details onder Voertuig-info.
dakwerker
Rent a Car Camionette huren bij Rent A Car.
Of plant u een uitje naar de IKEA? Bij Rent A Car kunt u voor elke gelegenheid de geschikte camionette huren, van een Renault Kangoo met een laadvolume van 3 m tot een ruime Mercedes met 20 m. Laadvermogens variƫren van 640 kg tot 1150 kg.
trapliften
Verhuur.
Grote bestelwagen 10m3. Kleine frigowagen 13m3. Kleine frigowagen 17m3. Volume vrachtwagen 22m3. Dinsdag tot Vrijdag: 14.00 18.00. en 8.00 12.00 Op afspraak. Zaterdag: 8.00 12.00. Maandag, Zondag en Feestdagen: Op afspraak. Buiten deze openingsuren, kan U ons altijd contacteren. ZOTTEGEM enkel voor verhuur voertuigen rijb.B.
binnendeur
Verhuurwagens Eric Persijn verhuur vervoer verhuis.
Deze verlengde en verhoogde bestelwagen is een zeer performante bestelwagen. U kunt er stukgoederen tot 43, meter mee laden en hij heeft een stapelhoogte tot 1.8m. De juiste keuze voor iets grotere klussen. Ook hier is slechts een gewoon rijbewijs B vereist.
bulletkrediet
Huur bestelwagen. Camionette huren? Nieuwe bestelwagens bij ons.
De eerste bestelwagen is de crafter medium. Deze middellange bestelwagen beschikt ondanks zijn compacte afmetingen toch over een groot laadvermogen. Of huur een bestelwagen die iets groter is, de crafter large. Die heeft een grote laadruimte dankzij de verlengde wielbasis.
Sea
Verhuur Noorderkempen.
laadklep
Autoverhuur Antwerpen Verhuur Auto's' Personenwagens Bestelwagens Verhuiswagens Minibussen Huren Antwerpen Jooken.
Te huur: camionette, lichte vrachtwagen, personenwagen, bestelwagen en minibus. AA Jooken verhuurt zowel aan bedrijven als aan particulieren. Zo hebben wij voor uw verhuizing een lichte vrachtwagen te huur, of u kunt een personenbus huren om met een groep mee op vakantie te gaan.
r7s led

Contacteer ons