leemans kredieten deurne
 
Nooit meer 'lenen' bij een vriendin: Antwerpse kredietverstrekker mevrouw Leemans overleden Deurne De Standaard.
De wijd en zijd bekende slogan 'Lenen' bij mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin kwam er volgens de familie niet toevallig. Ze wilde echt dicht bij de mensen staan. Toen ze startte, wilde ze het anders doen dan anders. Minder afstandelijk, zonder loket en veel minder formeel. Ze voelde zichzelf een vrouw van het volk en was er trots op dat ze leningen begrijpelijk kon uitleggen aan iedereen. Het kantoor van Leemans Kredieten aan de Herentalsebaan in Deurne - RR.
https://hypotheekvoordeel.be/meer-weten-over/hypothecaire-lening/hypothecaire-lening/
Leemans Kredieten nv in Deurne - Kredieten.
Lenen bij mevrouw Leemans, is lenen bij een vriendin. Wil je Leemans Kredieten nv een score of review geven voor de verkiezing? Klik en word beloond. En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven hieronder en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen! Als extra beloning ontvang je begin december een unieke code voor de. Gemeente Kies je gemeente. Schrijf in op onze nieuwsbrief Je kunt je ten alle tijden uitschrijven! Over Handelsgids NV. Bedrijf online plaatsen op Handelsgids. Lucky Cadeaubon kopen. Rugzak kopen om te backpacken? Lees onze tips! Shoppen In Deurne.
lening
LEEMANS KREDIETEN, Deurne Antwerpen - Tel: 03 325 90. Financierings- kredietinstellingen goudengids.be.
Terug naar de resultaten. 2100 Deurne Antwerpen Herentalsebaan 145. Gesloten - 9:00: - 20:00.: 9h00 - 20h00. 9h00 - 20h00. 9h00 - 20h00. 9h00 - 20h00. 9h00 - 18h00. 10h00 - 13h00. 0497 36 41 99. 03 325 90 48.
Amerikaanse overheid wil lenen bij Mevrouw Leemans - Het beleg van antwerpen.
Amerikaanse overheid wil lenen bij Mevrouw Leemans. Buitenparking Featured Politiek. november 19, 2016. Updated: oktober 29, 2018. PARKING - Het ziet er naar uit dat de federale overheid van de Verenigde Staten wanhopig op zoek is naar nieuwe crediteuren in de nasleep van de verrassende overwinning van Republikeins kandidaat Donald Trump. Dat bevestigen interne bronnen uit het Witte Huis althans. Zo zou zelfs uittredend president Barack Obama in hoogsteigen persoon op zoek zijn gegaan naar nieuwe leningen om de nijpende tekorten in de begroting op te smukken vooraleer zijn regering in januari officieel afzwaait. Sluimerende onzekerheid over het beleid van de nieuwe regering zou het vertrouwen in de Amerikaanse economie weinig goed doen. Bijgevolg lijken de Amerikanen dan ook zowat overal bot te vangen en wordt er buiten de grote banken en investeringsfondsen nu ook naar kleinere kredietfirmas gekeken. Uit goede bron vernam de redactie dat Obama ondertussen bij niemand minder dan de alom bekende Mevrouw Leemans is komen aankloppen. Het bekende kantoor van Mevrouw Leemans op de Herentalsebaan in Deurne.
Geld lenen bij Mevrouw Leemans Financieel: Lenen.
Het is mogelijk om zowel telefonisch als online een verzekering of lening af te sluiten. Ook kan er op deze manier om verdere informatie worden gevraagd. Mevrouw Leemans heeft ook een eigen kantoor in Deurne. Dit ligt bij Antwerpen in de buurt.
Leemans Krediet Voor de Goedkoopste Lening in België.
Iedereen kan direct een berekening uitvoeren. Naast de leencategorie is er een categorie met hypotheken en hierbij gaat het om een hypothecaire lening voor de aankoop van een woning in België, renovatie, aankoop van een woning in het buitenland, herfinanciering, centralisatie, eigenaarskrediet of opbrengsteigendom. Mevrouw Leemans biedt voor alle situaties uitkomst en er kan dan ook een kredietkaart worden aangevraagd. Vast inkomen voor een krediet. In principe kan iedereen bij Leemans Kredieten geld lenen, van arbeiders tot gepensioneerden en van dokters tot zelfstandigen. Iedereen die een vast inkomen heeft en een lening kan afbetalen op basis van het inkomen heeft de mogelijkheid om online een krediet aan te vragen bij Leemanskredieten.be. Nadat er een online aanvraag voor een lening, kredietkaart of hypotheek is gedaan, worden uiteraard de gegevens gecontroleerd. Er wordt nagegaan of er gegevens van de aanvrager bekend zijn bij de Nationale Bank van België en of er voldoende vaste inkomsten aanwezig zijn om de lening te kunnen terugbetalen. Er wordt daarna zo snel mogelijk door Leemans Kredieten contact met de aanvrager opgenomen.
Bedrijfsinformatie Business Index.
Leemans Kredieten Opgericht op 1989 Gevestigd in Deurne. Salvatore Imbornone Maes Vastgoed Opgericht op 1990 Gevestigd in Maasmechelen. Alpha Credit Opgericht op 1991 Gevestigd in Brussel. Edenwood Opgericht op 1992 Gevestigd in Wilrijk. Jochmans Holding Opgericht op 1996 Gevestigd in Jette.
Leemans Kredieten NV - BE 0439.618.054 - Deurne 2100.
Enkel voor ingelogde gebruikers. Bekijk reportages over Leemans Kredieten op Kanaal Z. Bestel uitgebreid financieel rapport over 'Leemans' Kredieten'. De SectorTop biedt een gedetailleerd dossier van de sector 'Financiële' diensten - andere'. Met een login downloadt u het benchmarkrapport. Download Trends Top Benchmarks voor 'Leemans' Kredieten'. Met onze GemeenteTop heeft u een haarfijne analyse van het economische weefsel in Deurne.
Margareta Leemans - Wikipedia.
Margareta Leemans Deurne, 8 juni 1933 - Antwerpen, 10 augustus 2021 1 gekend als mevrouw Leemans, was een Belgisch onderneemster. Ze startte op 52-jarige leeftijd met het bedrijf Leemans Kredieten, gespecialiseerd in persoonlijke leningen en hypothecaire leningen, 2 3 gekend van de slogan Lenen bij Mevrouw Leemans is lenen bij een vriendin. Leemans overleed in augustus 2021. Op dat moment was ze niet meer betrokken bij het bedrijf. 2 Haar gezicht en naam werden nog wel gebruikt bij de marketing. Bronnen, noten en/of referenties. Mevrouw Leemans overleden: Veel" mensen dachten dat ze niet echt bestond." ATV - Antwerpse televisie 19 augustus 2021. a b c Mevrouw Leemans van Lenen" bij een vriendin" overleden, VRT NWS, 20 augustus 2021. Algemene informatie: wie zijn wij, leemanskredieten.be. Vind een artikel. Hulp en contact.
Leemans Kredieten Contact Téléphone, Service Client - MONServiceClient.
Où trouver des informations au sujet de Leemans kredieten contact Comment joindre Leemans kredieten contact? Cest lentrepreneure belge Margareta Leemans, née à Deurne le 8 juin 1933 et décédée à Anvers, 10 août 2021 qui est à lorigine de la société Leemans Kredieten, quelle fonda à lâge de 52 ans.

Contacteer ons